Hej!
Just nu har vi semester och man tror att man ska hinna så mycket. Men det har ju varit så varmt att jag inte alls orkat med allt jag tänkt. Men, men, det kommer ju en höst.

Vi har kört in massor av hö. Det var ju inte så svårt när det i år var ett stabilt högtryck. Vi har lite till salu om någon behöver till kaniner eller hästar.

Jag har målat i stallet. Väldigt skönt för där inne är det svalt. Vi hann ju inte måla de murade väggarna höstas, för de hann inte torka innan hästarna skulle in och det blev minusgrader, men nu är det gjort.

Ove har gjort klart utbygget där vi har vårat hö. Köpte en hötork, så nu kan vi blåsa det riktigt torrt. Perfekt.

Edvin har byggt en ny fin kaninbur till sina hermeliner. Hans sommarjobb har annars varit att klippa gräsmattor, både här och hos grannar.

Lina har jobbat massor i sommar. Hon har sålt jordgubbar och tycker det är kul. En tjej blev sjuk, så hon tog över hennes dagar också.

Jag och Malin var i Norrköping på islandshäst SM en helg i juli. Vi bodde flott och hade jättetrevligt så klart. Massor av fina hästar fick vi se.

Det jag har gjort minst av i sommar är att plocka kantareller. Har varit ute en gång och fick väl knappt ihop en halv liter. De har helt torkat bort här i år. Känns konstigt, jag som brukar plocka massor. Men det hinns med.

Nej, nu drar det ihop sig till åska här, bäst att dra ut datorn.

Mvh Eva-Lena