Hej!

Idag har det väl varit riktigt aprilväder?! Solen sken, det mulnade, snöade och solen sken. Och is i vinden. Men nu säger de att nästa vecka kommer värmen. Ska bli underbart, jag är så trött på all is. Går och hackar i paddocken, snart är halva bar.

I helgen har jag krattat, lite i trädgården, men framför allt hästskit i hagen. Höll på så två flåsor sprack på händerna. Aj. Och mer finns det kvar.

I söndags var vi på Atlikurs igen. Lina red två pass på Mestur och jag ett på Rindill. Kul, och utvecklingen går framåt. Tyvärr blir man så sur på sig själv att man sitter och gör fel, när man egentligen vet hur det ska vara. Tur man rider för instruktör med jämna mellanrum så man får hjälp.

Våra tranor kom i söndags. De brukar alltid vara här till Edvins födelsedag 23 mars, så de var fjorton dagar försenade i år. Sädesärlan brukar komma idag 10 april, men ingen här än. Edvin däremot hittade en vid Östen igår.

Vi fick råttan i växthuset!!

Vad kan det vara för sort? Ingen sork som vi trodde för svansen är för lång. Den var väldigt svart ovanpå. Otroligt med gångar har den gjort och förstört hela inredningen och rabatten utanför. Har den ätit av rötterna på vinrankan blir jag riktigt ledsen.

Edvin har prao denna vecka. Han är på förskola i Tidan med 3-4 åringar. Han stormtrivs.

Fast han är inte så nöjd, i helgen är det Tranans Dag vid Hornborgasjön då det kommer försäljare och visar kikare, föreläsningar mm. Och han ska på konfirmationsläger. Typiskt att det skulle kollidera.

Mvh Eva-Lena