Hej!

Då var påsken över för i år. Fina, soliga dagar, lite blåsiga kanske, fast kallt och mycket snö än. -11 i morse. Men det har tagit mycket på snön i solskenet.

I fredags åkte jag och Malin på Friggs påsktävling utanför Hjo. Många hästar fick vi se. Lina och Pontus var på Elmia istället.

När man kom hem var man ridsugen och tänka sig, Ove ville följa med ut igen. Det går riktigt bra. Rindill trivs med honom på ryggen.

Han trivs även att ha lilla granntösen Hanna på ryggen. De är så duktiga ihop. Hon både töltar och travar, vad ska det bli av denna lilla tös. Hon är ju bara 4 år än!

På påskafton fick vi veta att Anna låg i maginfluensa. Inte kul, och hon som gör så goda köttbullar. Var bara att åka till Ica och köpa köttfärs och steka. Så vi blev inte så många denna påsk när hon och Jocke fattades, men vi hade trevligt ändå. Edvin och Hanna hade dragit ihop en påskeld, men när vi skulle elda hade hon och lillebror redan somnat. Det var nästan otäckt att elda i år, oj, vad det brann. Grenarna var väldigt torra. Man minns ju faktiskt inte när det regnade eller snöade sist!

Det var härligt att börja kratta lite i trädgården och träden har blivit beskurna. Nu längtar jag efter att få börja i rabatterna, men snön måste visst bort först….

Fast vi blev inte glada när vi nu kunde ta oss in i växthuset. Där har det bott en sork i vinter och har förstört hela inredningen och grävt överallt. Så där blir det lite jobb. Och helst vill vi att den först fastnar i fällan.

Dimma fick tre kaninungar. De är så söta, och ännu sötare blir de ju när de öppnar ögonen. I veckan ska det komma fler kullar. Både Samira och Gulli sitter vid färdigbyggda bon och väntar.

Mvh Eva-Lena