Hej!

I lördags fyllde Edvin 15 år! Min lille pojk, oj, vad åren går.

Han fick frukost på sängen och paket. Önskar sig ny mobil, så pengar blev det mest och kläder och lite annat smått och gott.

Släkten kom på eftermiddagen och firade honom.

När vi åt hade vi underhållning här. Rätt som det var kom våran ganska tama räv och tittade till fågelbordet om det fanns något gott. Vi har ju tyckt att maten vi lägger ut försvinner väldigt fort. Nu vet vi vem som äter, förutom vildkatten. Räven ställer sig på bakbenen för att kolla fågelbordet. Sedan på bakbenen upp i det lilla körsbärsträdet för att ta en talgboll, som åts upp direkt. Vad gör den sen?! Jo, klättrar upp i enbusken. Mer än 1 meter upp. Tala om att stå för underhållningen till gästerna!

På hans födelsedag brukar våra tranor alltid vara här, men inte i år. Lärkan drillade men inget annat.

Här trivs Edvin bäst!

Hästarna blev ridna en hel del i helgen och det är underbart! Kan ni tänka er att i söndags var Ove med ute i skogen. Han och Rindill trivdes bra ihop!

I fredags var jag hos Lena i Skövde ihop med gamla ridgänget. Roligt som vanligt! Saknar våra tisdagkvällar på hästryggen, med många skratt.

Nu väntar påsken och det ska bli så skönt med fyra lediga dagar utan att ha något mer planerat än festen här på påskafton.

Mvh Eva-Lena